Citroën Markt Noord

Citroen Markt Noord 17 september 2016 Uffelte
00

dagen


00

uren


00

minuten


00

seconden


Citroën Markt Noord 2019

De afgelopen drie markten van Citroën Markt Noord hebben naar ons idee bewezen dat er behoefte is aan dergelijke markt in het mooie noorden van ons land. Daarom vindt men ook voor de vierde maal hier gelegenheid om uw zolder en/of schuuropruiming te plegen en gelijkgestemde Citrofielen te ontmoeten. Kom naar Uffelte op zaterdag 17 september, zet deze datum vast en kom kijken, kopen en verkopen. Wij rekenen voor de vierde keer weer op veel animo en dat in het speciaal omdat het algemene motto Citroën voor elke chevron oldtimer binnen het bereik ligt.

Deze markt is ook voor overige Citroën activiteiten zoals boeken, autoverhuur, autoverkoop en presentaties. In Appelscha is dit jaar ook weer, net als vorig jaar gelijktijdig, een grote oldtimerdag waar duizenden mensen op af komen, dat is op 20 minuten van Uffelte en kan een heel mooie combinatie zijn voor een gezellig dagje uit voor de kijkers/zoekers, ook dit is gratis entree.

Binnen staan

Er is de grote feestzaal waar men overdekt binnen het café restaurant Frederikshaven kan staan en er is uiteraard voor ons natje en droogje van alles te krijgen, sanitair ruim aanwezig. Een tafel kost € 3.- voor particulieren (max.2) en/of clubs (max. 1) en € 6.- voor handelaren, maximaal 2 per equipe. De afmetingen van een tafel zijn ongeveer 120 x 60 cm, graag doek ter bescherming tafel zelf meenemen, vette zooi en grove meuk buiten.

Buiten staan

Geen reservering nodig, er is buiten voldoende ruimte om je onderdelen uit te stallen. Eigen voorzieningen meenemen is dan natuurlijk nodig. Handelaren buiten € 3.- per gelijke binnenruimte. Citroëns te koop aanbieden is voor iedereen gratis op het parkeerterrein, aanwijzingen opvolgen van de organisatie. Citroën gerelateerde sponsoren ook welkom in overleg.Contact & Reserveren tafels: Wie het eerst komt, die het eerst maalt.

  • Victor Hund 06-21810369 citroenmarktnoord@gmail.com
  • Wout van Haaster 0516-769005 citroenmarktnoord@xs4all.nl
  • Lars Faber 0610441279 LarsFaberr@gmail.com

Welkom vanaf 10.00 uur, de markt start om 10.00 uur en sluit om 16.00 uur, om 17.00 dient alles ontruimd te wezen, afval zelf meenemen. Het is niet de bedoeling dat standhouders binnen zowel als buiten tijdens de opening hun standplaats opruimen en het geheel verlaten. Gewoon komen = eigen risico, geen garantie op tafel, reserveren & niet komen = volgend jaar geen reservering. Vreemde merken voor parkeren worden strikt in quarantaine geplaatst, Citroën heeft voorrang boven rest.

Locatie: Café restaurant Frederikshaven , Rijksweg 41, Uffelte, Drenthe, 10 minuten N van Meppel.